Drie brocante koffers…

Wat begon met drie brocante Franse koffers uit de jaren ’60 als opbergruimte is uitgegroeid tot een webwinkel met allerlei leuke brocante spulletjes! Want van het een komt het ander en voor je het weet heb je er een hobby bij: het afstruinen van buitenlandse brocantemarkten. Al die accessoires hebben al een heel leven achter zich, een historie die je vaak ook terug kunt zien. De koffers hebben al verre reizen gemaakt waarvan de reisstickers soms het bewijs zijn. Aangezien het begon met de koffers, was de naam de Kofferzolder dan ook snel gevonden!

Brocante woonaccessoires en meubels

Je vindt in onze webwinkel brocante woonaccessoires en meubels, voornamelijk uit Frankrijk en België. We hebben een uitgebreid assortiment mooie oude koffers, medicijnkastjes, lampen,  spiegels, oude vogelkooitjes en andere woonaccessoires zoals spuitwaterflessen en brocante wekkers. Veelal nog authentiek. Omdat de  voorwerpen al geruime tijd meegaan, hebben ze hier en daar soms gebruikssporen. Maar geeft dat niet extra charme aan bijvoorbeeld een koffer? Sommige artikelen worden door ons in een nieuw jasje gestoken zodat ze in een interieur beter tot hun recht komen. Creëer extra sfeer in je huis met deze leuke brocante spulletjes!

Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld, dus er is altijd weer iets nieuws te zien! Wij hebben geen fysieke winkel, maar het is wel mogelijk om artikelen op afspraak af te halen.