Heb je een artikel bij ons gekocht en daar een mooie bestemming voor gevonden bij je thuis of in je winkel? We zouden het erg leuk vinden om daar een foto van te ontvangen! Je mag de foto sturen naar klantenservice@dekofferzolder.nl. We plaatsen hem dan op deze pagina!

Soms krijgen onze koffers wel een hele bijzondere plaats! Deze koffers hebben we afgeleverd bij het ss Rotterdam, het legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Tijdens de rondleiding op dit prachtige schip konden we genieten van de sfeer van toen. De koffers komen er dus helemaal tot hun recht!

Huis Van Marle in Deventer biedt mogelijkheden voor bruiloften, vergaderingen, privédiners en andere bijeenkomsten. Ook kun je er overnachten in één van de hotelkamers. Een aantal van onze items vonden een mooi plekje in dit prachtige pand, zoals de antieke nachtkastjes, de oude houten stoelen in de trouwzaal, de metalen wijnkast, de ronde drumtable met de kleine globelamp, het haardscherm en het Italiaanse lectuurtafeltje! Fantastisch om te zien dat ze helemaal passen bij Huis Van Marle!

Proost! Dit oude drankenkastje met verlichting komt helemaal tot zijn recht bij Cor met de prachtige oude karaffen en whiskyflessen erin. En van het vintage kastje heeft hij een prachtig en uniek badkamermeubel gemaakt!

Het oude wijntafeltje uit Frankrijk staat nu bij Ria thuis en past natuurlijk perfect bij de oude stoel!

Vroeger stond deze oude display vermoedelijk bij een theater, maar Joost heeft er een eigen afbeelding in gedaan waardoor het een echte blikvanger in zijn huis is geworden!

Dit theekastje staat nu bij Marjorie thuis en haar servies staat hier natuurlijk prachtig in! Leuke details zijn ook de glazen en de karaf op het afneembare dienblad.

De kat van Bianca was direct nieuwsgierig naar de inhoud van de houten kist... Erg decoratief zo met de bos bloemen erop!

Deze mooie oude houten voorzetschouw past helemaal in het interieur van Herman en Bianca en maakt het plaatje compleet!

Deze niet al te grote klaptafel kwam uit Zweden en heeft nu ook weer een mooi plekje gevonden.

Deze houten ‘drum table’ en de twee sierlijke wijntafeltjes komen helemaal tot hun recht in het sfeervolle interieur van Willem, Paul en Macaron!

Deze oude toonbank is ideaal om de prachtige collectie met zelfgemaakte kunst uit te stallen bij Sylvie!

Dit oude hekwerk is door Frits gepoedercoat waardoor hij er weer prachtig uitziet en nog vele jaren meegaat!

Het mooie sierlijke antieke nachtkastje op wieltjes staat prachtig naast het bed van Floortje! En ook de luster met glazen pegels het het oude hallampje met de geslepen sterren maken het interieur helemaal af en hebben een mooie plek gekregen!

De oude ski’s komen helemaal tot hun recht bij de prachtige winter-achtergrond en het oude houten sleetje! Een fantastisch en uniek hoekje in huis!

Deze oude hutkoffer wordt door Anna en Kwame gebruikt als tafel. Een prachtig tweede leven voor deze mooie koffer!

Tanja was op zoek naar twee soortgelijke koffers om er unieke kattenbedjes van te maken! En dat is zeker gelukt met deze prachtige pootjes eronder!

Ludie zocht een vitrinekastje om het oude kinderservies van oma in te zetten. Een prachtige combinatie zo met de sprankelende kleuren van het servies!

De grote oude grutterskast heeft een plekje gekregen bij Xavier en staat prachtig in het interieur! Zelfs de kat is al dol op de kast;-)

Deze oude vitrinekast is zelfs officieel onthuld tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst! Hij heeft een mooi plekje gekregen in het dorpshuis en in de vitrine zijn allerlei spullen te vinden uit de historie van het dorp. Het is een prachtige compilatie geworden!

Het Utrechtse hotel Mitland heeft een prachtige ‘Oude Hollandse meesters Suite’ ingericht. De antieke nachtkastjes met marmeren blad hebben een mooie plek gekregen in deze fantastische en unieke kamer!

Door zijn kleur is dit metalen ladekastje een mooie blikvanger in de kamer van Sandra!

Deze twee leuke nachtkastjes kregen een mooi plekje bij Nadya!

Bij Gerard hebben verschillende artikelen een nieuw plekje gevonden! De halspiegel, het ovale plantentafeltje, de vintage zeepjes (die fantastisch staan als decoratie op het oude werkkastje), het medicijnkastje en niet te vergeten de oude koffers!

Is het geen plaatje, deze prachtige Volkswagen Kever? En de oude koffer op het dak maakt het natuurlijk helemaal af!

De oude werkbank heeft een centrale plek gekregen in deze brasserie! En ook de oude plantentafeltjes staan prachtig in dit sfeervolle interieur.

Yolanda heeft deze oude staande kapstok een prachtige make-over gegeven. Je herkent hem bijna niet meer terug met deze mooie zilverkleur!

Drie van onze artikelen in de hal: een oude staande klok, een antieke hallamp en een oude paraplubak die nu als plantenbak gebruikt wordt. Een prachtige combinatie zo!

Bij Alternote verkopen ze heel veel prachtige post- en wenskaarten. En wat is er nu leuker om de kaart direct te kunnen schrijven? Dat kan in hun winkel in Deventer aan de oude lessenaar die hier een prachtige plek heeft gekregen! Vaak horen ze oudere mensen vertellen dat ze vroeger op school ook aan zo’n tafeltje hebben gezeten. Praktisch en leerzaam dus!

Deze vintage metalen kist heeft Bart niet ergens in huis neergezet, maar in de laadruimte van deze prachtige oude pick-up truck. Een fantastische combinatie zo!

Deze oude nachtkastjes zijn door Jeroen nog iets witter gemaakt en passen nu qua stijl en kleur perfect bij het bed!

Niet alleen de drie kleinere koffers, maar ook deze grote oude hutkoffer staat prachtig bovenop de kast van Adriaan! Ze worden gebruikt als extra opbergruimte.

Superleuk om te zien hoe een oude speculaasmachine een tweede leven krijgt! Gerald heeft de machine helemaal schoongemaakt en opgeknapt en de eerst koekjes rollen weer van de band!

Eén van onze trapauto’s is naar Tsjechië ‘verhuisd’ en krijgt daar een mooie plaats in een nieuw op te richten museum.

Koos heeft de koffers omgetoverd tot een erg leuk en bijzonder schoenenkastje!

Diana stuurde deze foto na de verbouwing in haar huis. De oude werkbank is omgetoverd tot een prachtig en uniek badkamermeubel!

Deze drie koffers staan prachtig op de witte kast van Esther! Een mooie set zo samen!

Een oude hutkoffer die bij ons gekocht is, wordt op de site www.schapenvel.nl (een webshop voor schapenvachten) als decoratie gebruikt…

Het oude Franse tafelmodel flessenrek staat nu bij Petra thuis.

Een koffer vol spullen, gefotografeerd door Lisette Aarnink.

Nog een foto van Lisette Aarnink!

De kapstok hangt nu thuis bij Mark en Chantal.

Monique heeft de Franse spiegel met strik bij haar thuis aan de muur gehangen.